CAN MANENT

PRESENTACIÓ

Writing Regent University Admissions Essay can be challenging for many students. In this tutorial, Theuniversitypapers provides tips and instructions on how to write Can Manent és un petita empresa artesanal, dedicada a la criança d’ànec per a l’elaboració de foie gras. Els nostres ànecs mulard es crien en una granja al costat del riu Ter i s’alimenten amb blat de moro en gra sencer; posteriorment els portem a la nostra granja on elaborem artesanalment productes d’ànec. El foie gras es caracteritza per la baixa fusió i una qualitat organolèptica reconeguda en el món de la restauració.

PRODUCTE

About Verified Essay Writers. Busy With SEO offers the best free article rewriting tool there is today to help you come up with not just one of a kind but rather Productes d’ànec: semicuit de foie gras, foie gras fresc, magret d’ànec, confit de cuixa, bombons de foie, croquetes, paté, bloc i pernil.

CONTACTE

CV Creation by Lodene Behr Phone 074 336 9185. Facebook site: click here. Email: lodene.cvcreation@gmail.com. Write Business Plan Templates Create CV & Email (per Emili Cucala Vinuesa
C. Josep M. de Segarà, 5
08187 – Santa Eulàlia de Ronçana.
Tel. 938 448 952
emili@canmanent.es
www.canmanent.es
www.km-0.cat

SERVEIS

Professional Article Writing Services That Beat Read on to see why our customers may think of us as the http://paraderoyunguilla.com/write-an-essay-online/ theyve come  

Dissertation On Retail Industry Custom Papers For College - Title Ebooks : Custom Papers For College - Category : Kindle and eBooks PDF - Author : ~ unidentified  

CANSALADERIA ESPINOSA

PRESENTACIÓ

Writing a conclusion for kids - top 10 resume writing services great post to read To An Essay literary analysis essay on 1984 dissertation student room Som una empresa familiar fundada l’any 1985 i des de l’any 1994 estem qualificats per la Generalitat de Catalunya com Empresa Artesanal.
Ens dediquem bàsicament a l’elaboració de productes derivats del porc. Seguim una contínua evolució, però mantenint en tot moment l’esperit artesanal.

PRODUCTE

Finding a Best Online Essay Writing Service that will write a great essay for you is harder than it may seem. Write My Essay Cheap will help you to survive in Botifarra crua de bolets, d’escalivada, de ceba caramel·litzada i formatge , de foie, de formatge rocafort, de calçots, de pebrot del piquillo i pinyons, botifarra blanca, d’ou, catalana, bull blanc, bull negre, bull blanc-negre, bull de bolets, bull de galtes rostides i trompetes de la mort, bull de ventre d’ossos, hamburgueses, llonganissa i llonganissa molt ampla.
Per a dijous gras elaborem botifarra d’ou i de diversos gustos: xocolata, patates xips, alls tendres, carxofes, patates i ceba.

CONTACTE

Professional English editing and Term Paper Uni Bonn available 24/7. Antoni Espinosa
C. Doctor Fleming, 17.
08450 – Llinars del Vallès
Tel. 938 411 252
cansaladeriaespinosa@gmail.com

SERVEIS

 

 

CARNISSERIA CANADELL PI

PRESENTACIÓ

A la carnisseria cansaladeria Canadell Pi treballem des de l’any 1968 de forma artesanal. Al nostre petit obrador elaborem els nostres propis embotits, de forma tradicional i apostant pel producte de proximitat (km0). L’any 2004, en reconeixement als mèrits extraordinaris acreditats en el nostre ofici, la Generalitat de Catalunya ens va atorgar el diploma de Mestre Artesà Alimentari.

PRODUCTE

Botifarres cuites (negra greixet, d’ou, negra, del perol, blanca, bull), botifarres d’ou d’especialitats (botifarra i bull amb foie gras, botifarra negra ampla o de faves, botifarra de taronja caramel·litzada, botifarra de maduixes amb formatge Leerdammer), ventre d’ossos, pernil cuit i sobrassada amb pebre vermell de Mallorca i xoriç.

CONTACTE

Domènec Canadell Pi
C. Folch i Torres, 95
08186 – Lliçà d’Amunt
Tel. 938 414 754
canadellpi@yahoo.es
www.llac.cat
Facebook: Carnisseria – Cansaladeria Canadell Pi

SERVEIS

Botiga al poble, oberta els matins de dilluns a dissabte, de 8.30 h a 13.30 h, i les tardes de dimarts a divendres, de 17 h a 20 h; vigílies de festius obert al matí i a la tarda.*

CARNISSERIA I CANSALADERIA LA PERLA

PRESENTACIÓ

Som una botiga familiar i artesanal d’embotits d’elaboració pròpia. Volem mantenir l’artesania i oferir productes naturals, donar la millor qualitat i servei i buscar la innovació amb nous productes.

PRODUCTE

Fem botifarres fresques farcides de 5 tipus diferents cada setmana: botifarra negra, del perol, blanca, d’ou i catalana trufada. També fem durant tot l’any la botifarra de temporada.
Tenim 26 varietats d’hamburgueses fetes amb diferents carns i farcides de productes diversos.
Altres productes que fem: somaia i somaia farcida, bull de pollastre, bull de la Garriga, bull, ventre d’ossets i canelons.

CONTACTE

Yolanda Presseguer Blanco
C. Calàbria 82, 08530 – La Garriga. Tel. 938 716 954
C. Pompeu Fabra 5, 08480 – L’Ametlla del Vallès.
Tel. 938 457 414
laperlalametlla@hotmail.com
<span”>laperlalagarriga@hotamil.com
Facebook: Carnisseria i cansaladeria La Perla

SERVEIS

Participem a la Fira de la Botifarra de la Garriga.
Acceptem comandes per correu electrònic i fem enviaments a domicili fora del municipi; entrega en 24 hores.

EMBOTITS ARTESANS DEL MONTSENY

PRESENTACIÓ

Som una empresa de caràcter familiar que elabora des de fa més de 22 anys, i d’una manera tradicional i artesana, embotits de tot tipus sense utilitzar conservants ni additius. Tenim una clientela que valora molt la qualitat dels nostres productes, fet que ens fa gaudir encara més de la nostra feina. Ens trobareu a Sant Celoni i a les fires d’artesans que es fan a la comarca.

PRODUCTE

Fuet de porc, fuet de gall d’indi, llonganissa, llom sec al pebre, xoriç normal i picant, cansalada amb pebre. Botifarra crua, botifarra ibèrica de gustos (rocafort, foie gras, escalivada, ceba i bolets). Catalana, bull negre, bull blanc, bull blanc amb foie gras i bull blanc amb rocafort. Hamburgueses de vedella, pollastre, gall d’indi, porc ibèric i conill… i totes aquestes amb infinitat de gustos (formatge de cabra i pinya, ceba, all i julivert, foie gras, escalivada, rocafort, bolets…)

CONTACTE

Olga Boix Planes
C. Abat Oliva, 8. Locals 4 i 5
08470 – Sant Celoni
Tel. 938 672 577
embotitsmontseny@hotmail.com

SERVEIS

Disposem de botiga a Sant Celoni i participem a diverses fires artesanes de la comarca.

EMBOTITS ARTESANS J. MALLOLL

PRESENTACIÓ

El gener del 2009 vàrem estrenar unes noves instal·lacions a Santa M. de Palautordera, però portem exercint l’ofici de carnissers, cansaladers i xarcuters des de fa més de 40 anys;, concretament, l’any 1972 vàrem obrir una carnisseria a Figueres (havent estat aprenents de l´ofici uns quants anys abans). Elaborem tots els productes que venem i els oferim a través de fires per tota Catalunya.

PRODUCTE

Curats: secallona/xistorra curada, llonganissa/xoriç, llom/cap de llom, sobrassada, cansalada curada, botifarres i llonganisses dolces, (sucre, llimona, sal i carn), típiques de les comarques de l´Empordà i el Gironès.
Cuits: bulls (blanc, negre, fetge, cap i perol) i paté de campanya.

CONTACTE

Josep Malloll
C. Fàbrica de la Maresma, 20.
08460 – Santa Maria de Palautordera
Tel. 938 481 922 / 646 629 193
jomafont@hotmail.com
marcelasoler53@yahoo.es

SERVEIS

Tots els dijous ens trobareu al mercat setmanal de Granollers; els diumenges, al Mercat de les flors de Vilassar de Mar; el segon i quart diumenge de mes al matí, a la Pl. Sarrià de Barcelona, i el tercer diumenge de mes, a Palafrugell.
Cada cap de setmana estem també a diverses fires per tot Catalunya com a la Fira Modernista de Terrassa, a la Fira del Torró de Cardedeu, a la Fira de Sant Nicolau a Malgrat de Mar o a la Fira de Sant Tomàs a Blanes.

 

EMBOTITS PEDRAGOSA

PRESENTACIÓ

Pedragosa va començar l’any 1916 a elaborar embotits en una petita botiga que hi ha al costat de les fonts termals de Caldes de Montbui. A causa de la manera de treballar de l’avi amb els embotits i de l’excel·lent qualitat del producte, Pedragosa va donar-se a conèixer com la Llonganissa de Caldes. L’any 1982 es va fundar l’empresa Embotits Pedragosa SA amb l’objectiu d’introduir i difondre la llonganissa a tots els mercats i les botigues de Catalunya. A Caldes de Montbui tenim dues xarcuteries i un obrador que són un reflex de la forma de treballar dels nostres avantpassats.

PRODUCTE

Llonganissa de culana, nous i axoriçada. Fuet, xoriç, secallona, somaia (botifarra crua assecada), bull blanc i negre, bisbe de dos colors (blanc i negre), botifarra d’ou i ventre de senglar.
Productes de temporada: botifarra negra de faves i bull de ceps.

CONTACTE

Artur Rodríguez Pedragosa
C. Borges Blanques, 3
08140 – Caldes de Montbui
Tel. 938 650 880
info@pedragosa.net
www.pedragosa.net
Facebook: Pedragosa

SERVEIS

Fira de Nadal de Caldes de Montbui.

EMBOTITS SALGOT

PRESENTACIÓ

Des de la seva fundació, l’any 1928, Embotits Salgot ha basat el seu desenvolupament en la investigació i la innovació. La creació de l’Ecogranja suposa un compromís amb el medi ambient, amb la societat i amb el benestar dels animals, i una aposta de futur cap a la qualitat dels embotits i dels seus processos d’elaboració.

PRODUCTE

Embotits ecològics: botifarra fresca, fuet, llonganissa amb IGP Llonganissa de Vic, botifarra blanca, negra i d’ou i llardons. Carn fresca ecològica: llom, costella de porc, filet i secret.

CONTACTE

Dolors Salgot
Plaça Major, 14
08591 – Aiguafreda
Tel. 938 442 020
embotits@salgot.com / www.ecosalgot.com
Facebook:  Embotits Salgot

SERVEIS

Disposem de botiga i fem visites guiades a l’Ecogranja, amb cita prèvia.

GRANJA CUYÀS

PRESENTACIÓ

La Granja Cuyàs és una empresa agroramadera amb producció pròpia de boví, de pollastres de pagès i d’aus de corral. També fem producció d’horta variada. Actualment disposem de botiga de venda directa a Mataró i estem treballant en un futur projecte per obrir una agrobotiga a la nostra granja.

El nostre afany és superar-nos diàriament en la qualitat dels nostres productes i en el servei als nostres clients. Les qualitats de les carns fresques de vedella que provenen de la nostra granja de Cardedeu són el fruit del treball diari per obtenir les millors carns basades en una alimentació i un maneig natural i respectuós amb el medi ambient.

PRODUCTE

Productes fets amb carn de vedella, xai i pollastre: botifarres, mandonguilles, broquetes, croquetes, salsitxes, etc. Fem hamburgueses amb ceba, amb ceba i formatge, amb sèsam, amb bolets, sobrassada, amb rocafort, de xocolata, amb all i julivert. Els pollastres de pagès estan criats amb blat de moro i herbes del bosc. Amb la carn de pollastre elaborem broquetes, delicies de pollastre , escalopes, croquetes, canelons, salsitxes, hamburgueses i llibrets.

Altres productes: tomàquets (pometa, cor de bou i palosanto), hortalisses de temporada. També disposem d’ous camperols.

CONTACTE

Sebastià Asturgó
Granja Cuyàs, Casa Can Cuyàs
08440 – Cardedeu
Tel. 629 146 161
botiga@carnsasturgo.com
www.carnsasturgo.com

SERVEIS

Ens podreu trobar a la plaça Gran del mercat municipal de Mataró.
Fem venda de productes a punt per cuinar.

 

SAT GRANJA LA BASSOLA

PRESENTACIÓ

Som una empresa familiar que ens dediquem a la cria de vedelles femelles, fet que garanteix la tendresa i la qualitat de la carn. Elaborem la seva alimentació en cercle tancat, tenim la nostra sala de desfer i d’elaboració i fem la venda en circuit de proximitat o directament per internet.
A la nostra granja vetllem pel màxim benestar de les nostres vedelles, oferint-los una alimentació complerta i adequada a les seves necessitats, dins les nostres instal·lacions, tenint en compte les bones pràctiques ramaderes, respectant i en constant preservació de l’entorn natural de les terres que ens envolten.

PRODUCTE

Fem venda de carn de vedella. Fem hamburgueses de diferents gustos. La vedella està filetejada i envasada al buit amb bosses i amb racions per a dues persones i tenen una caducitat de 20 dies a la nevera, sense la necessitat de posar-hi conservants, per conservar tot el gust i tendresa de la carn natural.

CONTACTE

Josep Mas
Ctra. de Castellcir s/n
08183 – Castellterçol
Tel. 937 442 088
satlabassola@gmail.com
http://www.labassola.com

SERVEIS

Disposem de botiga de venda en línia. Fem lots de 5 kg com a mínim; per afegir més producte s’augmentarà el pes proporcionalment. Els productes estan dividits en bosses al buit individuals per a 2 persones.

VALL LLOSANA, SCP

PRESENTACIÓ

Som una petita explotació agrícola i ramadera, situada entre Castellterçol i Castellcir amb una tradició de més de 75 anys. Al Mas Vall Llosana som uns amants de la natura i de la nostra terra, dedicats al món de la ramaderia des de sempre.
Elaborem tot el farratge i l’alimentació que donem als nostres vedells. Per això venem les nostres vedelles directament al consumidor, fent la nostra activitat més sostenible amb la finalitat d’oferir la màxima qualitat, un millor preu i un contacte directe sense la presència d’intermediaris.

PRODUCTE

La vedella és ecològica. Fem hamburgueses, tenim mitjana d’entrecot, bistec de primera, bistec per arrebossar, bistec extra, xurrasco, tall rodó lligat i estofat de vedella.

Tenim també patates Kennebec i Rec Pontiac (a temporades)

CONTACTE

Josep Garriga Comas
Mas Vall Llosana, s/n
08183 – Castellterçol
Tel. 938 668 272 / 666 545 870
vedellaecologica@gmail.com
www.vedellaecologica.net

SERVEIS

Fem venda directa al consumidor a través de la nostra pàgina web. Són caixes de 6 a 7 kg amb diferents parts de la vedella. Un cop feta la comanda, podeu optar per l’opció que us portem personalment la carn a casa vostra, o bé recollir-la directament a la nostra casa de pagès: si opteu per l’opció que us portem la comanda a casa, el repartiment a domicili és gratuït fins a 40 km.

In the mingus union district, the https://essayprofs.com/ change will reduce mr.