CAN BURGUÈS

PRESENTACIÓ

this link - Learn all you need to know about custom writing Professionally crafted and HQ academic papers. Let specialists accomplish their Can Burguès és una masia els orígens de la qual es remunten al segle XIII i ha arribat als nostres dies sempre per línia familiar.
Dediquem 24 ha. de la seva extensió al cultiu de l’avellaner, de varietats diverses, la majoria tradicionals. La més coneguda és la negreta, apreciada pel seu bon gust.
Darrerament hem optat pel sistema de conreu ecològic, amb l’objectiu d’obtenir fruits saludables amb total absència de residus químics i per respecte al medi ambient i a la biodiversitat.

PRODUCTE

Are you looking for Online Will Writing Service Online? We provide plagiarism-free online dissertation help services for the UK students by Ph.D. experts at the best La nostra activitat principal és la producció d’avellana ecològica.
En menor mesura, produïm cereals i disposem d’un hort familiar per a les verdures i hortalisses de temporada.
De cara a Nadal engreixem pollastres criats en semillibertat.

CONTACTE

http://www.fevocam.org/?grammar-essay-writing. 18 likes. This finance homework help page is meant to allow students to post finance homework questions for help. Josep Margenat
Masia Can Burguès
08187 – Sta. Eulàlia de Ronçana
Tel. 938 448 007
margenat@canburgues.cat
www.canburgues.cat

SERVEIS

review? If you need professional help with your paper, you have come to the right place. Essay-Lib.com have a great support team. Fem venda directa dels nostres productes a la masia.
Fem activitat d’agroturisme. Tenim tres allotjaments independents dins de la masia.

CAN FABA

PRESENTACIÓ

Editing completed paperwork is driving you crazy? Fret Not! We'll Provide You with the High-Quality like it Service that Saves Your Pocket Som tres germans que ens hem atrevit a portar al foc les garapinyades de la padrina que ella ens va ensenyar a fer. Elaborem garapinyades amb productes de qualitat i fem venda directa a fires arreu de Catalunya. Trobareu els llocs on estem cada setmana al nostre Facebook.

PRODUCTE

Looking for buying essay papers? blog heres, buy a research paper, buy a term paper with trusted and time-tested online essay website - EssaysBuy.net Garapinyades de fruits secs (15 productes diferents), garapinyades amb cacau (cacauet, avellana, blat de moro).
Festuc garapinyat, nous de macadàmia garapinyades, ametlla garapinyada i sèsam garapinyat.

CONTACTE

Free Business Plan Program - leave behind those sleepless nights working on your essay with our academic writing assistance Entrust your essay to qualified Esther Gilart Galindo
C. Sant Jordi, 51, 2n 1a
08100 – Mollet del Vallès
Tel 935 708 879 / 663 084 760
Esther_gi66@hotmail.com
www.canfaba.com
Facebook: Can Faba
Twitter: @canfaba

SERVEIS

Pay people to do homework and sit back to who can i get to write my paper relax! Do My Homework For find this Cheap. Math.com . Ens trobaràs al Mercat Medieval de Vic, a la Fira de la Candelera, al Mercat Ecològic de Pedralbes Centre i a la Fira del Modernisme a Terrassa. El 4t divendres de cada mes ens podeu trobar a Bonanova i el 1r dissabte de cada mes anem a la Rambla Llibertat de Girona.

CAN GALDERIC

PRESENTACIÓ

Can Galderic és una empresa familiar, especialitzada en la torrefacció de fruita seca amb llenya. A part de la producció de la nostra finca, treballem amb petits productors per al desenvolupament de finques agrícoles de fruita seca, cerquem varietats endèmiques de cada zona i recuperem formes tradicionals de treball. Som membres del col·lectiu Slow Food, fem venda directa a fires, però també donem servei a la restauració, a la pastisseria i al comerç.

PRODUCTE

Ametlla torrada amb llenya, avellana torrada amb llenya, cacauet torrat amb llenya, tomàquet sec, ametlla Marcona salada, mongeta del Ganxet i festuc salat.

Ametlla i avellana torrada: torrades en forn de llenya, sistema artesanal.

CONTACTE

Jaume Uñó
C. Salve Regina, s/n
08187 – Santa Eulàlia de Ronçana
Tel. 938 446 967
info@cangalderic.com
www.cangalderic.com
Facebook: Can Galderich

SERVEIS

Participem a la Fira Slow Food anual i estem a la plaça del Pi de Barcelona, que es fa cada quinze dies.