CAN PONSA

PRESENTACIÓ

Stop re-reading tons of uninteresting books! The best How To Write Admission Letter in Canada - Ca.EduBirdie.com will take care of it while you can have rest! Empresa familiar artesanal alimentària, que inicià la seva activitat l’any 1996. Estem ubicats al municipi de Tagamanent (Parc Natural del Montseny, reserva de la biosfera de la UNESCO). Des de l’inici hem centrat la nostra producció en l’elaboració de productes artesans de gran qualitat derivats de la llet de vaca.
Tots els productes que elaborem i comercialitzem compleixen les normes sanitàries vigents aplicables. Les matèries primeres, així com tots els proveïdors, estan sotmesos constantment a estrictes controls, per assegurar la màxima qualitat dels productes utilitzats en tots els processos de transport, elaboració, neteja i distribució.

PRODUCTE

Writing a literature review may be boring or tiresome. http://www.gerfor.com/?dissertation-assistance-newsletter-com help from the trusted professionals and be on the road to success Elaborem artesanalment i comercialitzem directament els següents productes: mató, formatge fresc, flam, flam de mató i pastis de formatge.

CONTACTE

Looking for the best http://www.farringdongroup.com/?paper-for-operating-systemss provider for your essay, term paper, research paper or any academic document? Try our services today Xavier Ponsa
C. Camí Can Pere Torn, s/n
08593 – Tagamanent
Tel. 938,429,231
ponsacx@telefonica.net

SERVEIS

Our http://www.blackdiamondcenter.com/?pro-gay-marriage-essay by PhD editors ensures to make you thesis flawless and error-free. Hire our native PhD thesis editors now. Disposem del diploma de Mestre Artesà Alimentari. Estem als mercats setmanals de Montmeló (divendres) i de la Garriga (dissabte).
Participem a les següents fires: Fira d’Artesans a Sabadell (4t diumenge de mes), Fira del Càntir d’Argentona, Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat, La Candelera de Molins de Rei i Fira de l’Arrop de Badalona.

FORMATGERIA DEL MONTSENY

PRESENTACIÓ

Getting better quality paper; Saving time and money; College essays pay seems to be an act of cheating for some students. Biographical Narrative Essay. Formatgeria del Montseny és un projecte basat en la sostenibilitat del territori dins el Parc Natural del Montseny. El nostre ramat de 100 cabres alpines a pastura fan possible l’elaboració de formatges de llet crua. Com a resultat d’aquesta alimentació i elaboració artesana, s’obtenen diferents formatges de quallada làctica i enzimàtica, que els fa únics i irrepetibles segons l’època de l’any.

PRODUCTE

Our marketing http://kruemel-bremen.de/dissertation-publication-and-unc-greensboro/s produce compelling sales messages that are throat-grabbing, gut-punching, persuasive and emotional for digital and print. Formatges de llet crua de cabra de quallada làctica:
– Tendres: La Calma, La Calma amb herbes, el Turó amb pebre vermell i el Turó amb carbó .
– Curats: Les Agudes i el Tupi de Matagalls.

essay on my pet for class 5 Best http://www.gidrm.org/?apa-paper-order best college admission essay yourself pattern of report writing Formatges de llet crua de cabra de quallada enzimàtica: El Petit Montseny i properes novetats.

CONTACTE

Discuss the workings and policies of this site to other courses Guidelines To Write A Research Paper offered in a very similar to a crisis. How to purchasliterary Jordi Ollè i Sílvia Lluís
Can Gorgs, s/n km. 20, ctra. BV 5301
08469 – Montseny
Tel. 654 409 935
info@formatgeriadelmontseny.com
www.formatgeriadelmontseny.com
Facebook: Formatgeria del Montseny

SERVEIS

Sala de degustació a Can Gorgs tots els caps de setmana i festius, obert des de les 11 h del matí fins a la posta de sol. Del 15 al 31 d’agost obrim tots els dies.
Participem en diferents fires de formatge artesà que es fan per tot Catalunya.

FORMATGERIA LA CLEDA

PRESENTACIÓ

Formatgeria La Cleda som un negoci familiar que des de l’any 2000 ens dediquem a l’elaboració de iogurts i formatges de llet d’ovella de ramat propi. Recol·lectem l’alimentació de les ovelles, les munyim, elaborem el producte i el distribuïm al client final. Tanquem el cercle d’uns productes totalment artesanals i de proximitat.

PRODUCTE

Iogurts i formatges d’ovella. Especialitat en el iogurt d’ovella i els formatges tendres.

CONTACTE

Jordi Pujadas
Tel. 938 468 134
C/ Carles Buigues, 9-J, Can Castells
08420 – Canovelles
la_cleda@hotmail.com
www.formatgeslacleda.cat
Facebook:  Formatgeria La Cleda

SERVEIS

Fira: Acostem el camp. Granollers (segon dissabte de mes).
Carnet d’Artesà Alimentari.
Millor formatge ovella. Concurs Vall de Ribes 2011 i 2013.
Associació de Productors Artesans per la Qualitat del Vallès Oriental.

GRANJA EL PRAT

PRESENTACIÓ

Granja el Prat és una explotació de boví de llet de l’Ametlla del Vallès. Des de l’any 1990 amb la llet de les nostres vaques vam començar la comercialització de llet certificada i pasteuritzada. Produïm a la nostra granja productes làctics artesans de qualitat reconeguda. Des de 2011 disposem del Carnet d’Artesà Alimentari.

PRODUCTE

A la nostra granja elaborem: llet envasada, iogurts naturals, iogurts de llimona, iogurts de maduixa, flams de mató, flams de xocolata, flams de vainilla, flams de cafè, flams d’ou, flams de torró mató, formatge fresc i crema catalana.
Els nostres productes més emblemàtics són el flam de mató i el flam de xocolata.

CONTACTE

Anna Casabella
Camí de Can Guineu, s/n.
08480 – L’Ametlla del Vallès
Tel. 937 445 049
granjaelprat@hotmail.com

SERVEIS

Participem a la Fira Lactium de Vic.
Distribuïm al minorista i a restauració.