EL FORN DE CAN BUSQUETS

PRESENTACIÓ

Our custom Essay Writers Accounts For Sales team will submit your report before the set timelines. We value our customers time more than anything. Forn de Can Busquets som una petita empresa artesana d’elaboració de pa i dolços saludables ecològics, única perquè només utilitzem farines ecològiques d’espelta, kamut, blat sarraí i sègol.
Tots els productes que fabriquem han estat pensats per poder absorbir tots els nutrients propis de les farines ecològiques, vitamines, minerals i proteïnes, sense fer barreges de farines, reduïm el sucre, o sense sucre, i sense productes làctics ni soja. Aquesta composició de productes ens porta a oferir als nostres clients una excel·lent digestibilitat, sobretot per a tots aquells que pateixen intoleràncies alimentàries.

PRODUCTE

watch - Stop receiving bad grades with these custom essay recommendations receive a 100% authentic, non-plagiarized dissertation you could Pans ecològics d’espelta, kamut i sègol.
Dolços ecològics saludables d’espelta, kamut i blat sarraí (sense làctics): magdalenes, brioixos, galetes, cassoletes, croissants, pastes de full, etc.
Productes salats ecològics: pizza, canyes de samfaina, quiche, etc.

CONTACTE

Conflict Creative Writing buy already written essays Buy pre written essay online at affordable price. Every month more than 2000 people come to our site Forn de Can Busquets
C. Nicaragua, 3
08402 – Granollers
Tel. 938 600 065
info@canbusquets.cat
www.fornacanbusquets.com

SERVEIS

Get qualified buying papers online and proofreading services in Dubai from Editor.ae for students and businesses. Our academic editors has revised +3000 documents  

So you're thinking: 'I need someone to source urls for me right now.' Click here and our top experts will make your academic problems vanish. Leave  

EL RULL-CAN MASPONS, SL

PRESENTACIÓ

Cheap dissertation writing offers outstanding research help for students all over the world! Only original papers Experienced writers ? 24/7 Customer Can Maspons és una empresa creada el 1996 i que ha esdevingut pionera a Catalunya en la producció i comercialització d’ous ecològics. Els ous venen marcats a la closca amb el numero 0 i certificats per el CCPAE.
L’avicultura ecològica és un sistema de cria que respecta els animals, deixa desenvolupar l’instint natural de les gallines en terrasses a l’aire lliure. La seva alimentació és procedent de la producció ecològica.

PRODUCTE

http://www.deltatronic.de/?pay-for-an-essay-uk - professional scholars engaged in the company will write your task within the deadline Craft a quick custom Ous ecològics.

CONTACTE

Does Money Buy Happiness Essay. If you have found yourself in the position where your college applications are being rejects because your admission essay Perer Maspons
Masia Can Maspons s/n
08415 – Bigues i Riells.
Tel. 938 657 559
Canmaspons@gmail.com
Facebook: Can Maspons

SERVEIS

 

 

ESPIGA D’OR

PRESENTACIÓ

Som una empresa familiar de tercera generació, en què el nostre principal objectiu és fer un bon pa cada dia. Elaborem els nostres productes a l’obrador mitjançant processos artesanals i matèries primes de gran qualitat i estem en constant formació dins el sector, tant a través de l’escola del gremi com a través dels nostres proveïdors i altres companys forners. Escoltem el client i adeqüem els nostres pans en funció de la demanda actual.

PRODUCTE

Actualment els nostres productes són els pans de pagès, la coca de forner i un gran assortit de brioixeria i pastisseria. També tenim productes específics de temporada com el panettone, els torrons, els panellets, etc.
Des de fa mes de 7 anys que treballem amb farines ecològiques, d’espelta blanca i integral, de camut, de blat de moro, de sègol, de soja, de civada, de malta, de blats de l’Empordà, etc.
Els nostres productes estrella són: la Calderina, la Levain i la Romana® (pa amb aigua termal, patentat).

CONTACTE

Mireia Ventura
C. Major,12 i av. Josep Fontcoberta, 134 b
08140 – Caldes de Montbui
Tel. 938 650 486
espigador47@gmail.com
www.lespiga.com
Facebook: espigador calfalsina
Twitter: @espigador47

SERVEIS

Disposem de dues botigues a Caldes de Montbui. A la Botiga de l’av. Josep Fontcuberta, 134b disposem de servei de cafeteria i zona de jocs per a nens. Obrim de dilluns a divendres, de 7 h a 14 h i de 16 h a 20 h, i els dissabtes de 7 h a 14 h.

FORN DE PA SANT ANTONI

PRESENTACIÓ

Últimament hi ha forners que es dediquen quasi exclusivament a fer pans especials de tot el món, al FORN SANT ANTONI hem decidit donar l’exclusiva al pa d’aquí, al pa dels nostres avis amb el sabor i l’olor de sempre; també fem pa blanc i pa negre amb farina de blat ecològic mòlt al nostre molí de pedres.

PRODUCTE

Pa blanc, pa negre i pa d’espelta amb blat ecològic de Gallecs, pa de pagès, llonguets, barra de pagès, pa de Sant Simple (mitjan juliol), pans quadrats, pa de sègol, pa de cove, la nostra pota, etc. Tots els nostres pans porten masses mare.
Coca de forner i coca d’oli d’oliva, carquinyolis, magdalenes amb mel.
Pastís de full i crema cremada, la mousse de colors de Festa Major, crema catalana i molts d’altres productes, entre ells els de temporada.

CONTACTE

Antoni Peig
Carretera de Barcelona, 30-32
08187 – Santa Eulàlia de Ronçana
Tel. 938 448 180
info@fornsantoni.com
www.fornsantantoni.com

SERVEIS

Obert divendres, dissabtes i diumenges de 8 h a 14.30 h.

FORN DE SANT PERE

PRESENTACIÓ

Som una petita empresa familiar que elaborem els nostres productes de manera artesana. La nostra producció és diària amb matèries de primera qualitat i km 0. La cocció de gran part dels nostres productes és al forn de llenya, que té 70 anys d’antiguitat, amb llenya del Montseny.
Tenim les certificacions de la IGP Pa de pagès català i Fleca artesana.
Comptem amb 2 punts de venda, a Sant Pere i Sant Celoni. És aquí on tenim l’obrador de pastisseria on elaborem pastissos, semifreds, tortells, torrons, coques, panellets i altres…, tot fet a mà i a casa.

PRODUCTE

Pa de pagès, barra pagesa, pa d’espelta 100 % ecològica, pa de nous, pa alemany, pa multicereals, coques d’oli…
Com a brioixeria, fem croissants variats grans i petits, ensaïmades variades i mallorquines, magdalenes, coques variades, carquinyolis, melindros, pastes diverses de full dolces i salades, etc.

CONTACTE

José Luís Garcia Delgado
C. Sant Nonet, 26
08458 – St. Pere de Vilamajor
Tel. 938 452 013
Ctra. Vella, 32
08470 – Sant Celoni
Tel. 93 867 2793
forndepasantpere@gmail.com

SERVEIS

L’horari de la nostra botiga de St. Pere de Vilamajor és de 7 h a 13.30 h i de 16.30 h a 19.30 h; l’horari de la botiga de St. Celoni és de 7.30 h a 13.30 h i de 17 h a 20 h. Obrim de dimarts a dissabte i diumenge al matí.
Participem a la Fira del Torró de Sant Celoni i al Mercat Medieval de Sant Pere.
Fem visites guiades per a escoles (cita prèvia).

FORN I PASTISSERIA PRAT

PRESENTACIÓ

El Forn i Pastisseria Prat és un negoci flequer de caire familiar que aposta per la proximitat, l’atenció personal i per la cerca, cada cop més elevada i intensa, d’uns productes de qualitat d’arrel artesana. Cada nit enfarinem l’obrador per portar-vos el dia següent els nostres pans artesans cuits al forn de llenya.

PRODUCTE

Coca de forner, coca d’oli, pa d’espelta de Gallecs, pa de pagès català (IGP), barra de pagès, llonguet, panets, carquinyolis, coca de crema, coca de llardons i rebosteria.

CONTACTE

Ramon Prat
Av. Calderó, 48
08100 – Mollet del Vallès
Tel. 935 700 829
info@fornipastisseriaprat.com
www.fornipastisseriaprat.com

SERVEIS

Disposem de cafeteria a la plaça Major 9. Fem també servei de servei d’àpats a empreses i a particulars.
Ens podeu trobar al mercat municipal de Mollet, parada núm. 1.

FORN RIBAS

PRESENTACIÓ

Recordes aquella olor a pa de quan eres petit? Des que l’avi Francesc va començar a fer pa pels vols de 1930 fins avui, tres generacions de forners artesans treballem cada dia perquè puguis gaudir d’un pa sa i sense additius. Només treballant amb matèries primes naturals podem garantir l’alta qualitat de tots els nostres productes,que ha estat reconeguda en el nostre pa de pagès com un dels cincs millors de Catalunya pel Consell Regulador de l’IGP Pa de Pagès Català.

PRODUCTE

Tots els nostres productes són tradicionals
Pa de pagès català, pa de nous, coca de forner, llonguet, pa de pagès quadrat, magdalenes integrals, pa de màquina, varietat de pans rústics, tot fet artesanalment.
Tenim productes destacats per a festes assenyalades com són: la Quaresma amb bunyols i coca de llardons, el pa de Sant Jordi, la coca de Sant Joan, la castanyada amb els panellets i el pa de castanya, les festes de Nadal amb el pa de Nadal amb llavors, l’estel de Nadal, les miniatures de pa amb llavors.

CONTACTE

Jaume Ribas
Avinguda Primer de Maig, 4
08120 – La Llagosta
Tel. 935 604 822
fornribas@hotmail.com

SERVEIS

Ens podeu trobar al mercat municipal de La Llagosta i a la botiga al carrer Prat de la Riba, 33 de Sta. Perpetua de la Mogoda.

Servim pa a restaurants i escoles. Disposem del distintiu IGP Pa de Pagès Català i del carnet d’Artesà Forner.

 

PASTA SANMARTÍ, SL

PRESENTACIÓ

La pasta Sanmartí des de 1700, de generació en generació, s’ha fet sempre de forma artesana. L’elaboració amb les millors matèries primeres, les aigües termals de Caldes de Montbui i el tracte que des de tres segles enrere donem al nostre producte ens fa obtenir un gran nivell de qualitat en les nostres pastes. A Sanmartí elaborem també pasta sense ou, garantida per al consum per a persones al·lèrgiques.

PRODUCTE

Fideus en rosca, cordons, macarró, fideus per la fideuà. Hi ha divuit productes per a persones al·lèrgiques a l’ou o la lactosa, 100 % garantit.

CONTACTE

Carles i Berta Sanmartí
C. Barcelona, 40 (plaça de l’Església)
08140 – Caldes de Montbui.
Tel. 938 650 196
info@pastes-sanmarti.com
www.pastes-sanmarti.com

SERVEIS

Ens pots trobar a la Fira de l’Olla, a la Fira de la Caldera i a la Fira de Nadal de Caldes de Montbui.

Mitarbeiterin im international office wenn sie fragen haben career service der wwu telefon 0251/83-322 masterarbeit schreiben lassen 93 oder 83-322 85 e-mail careerservice uni-muenster.