ART CERVESERS

PRESENTACIÓ

How to order Facts About Homework Being Helpful in UK. Uk.BestEssays.com offers custom assignments writing service for British students through an extremely simple ART Cervesers és una fàbrica de cervesa artesana localitzada a la Masia Can Partegàs.

Learn how you can benefit from using our reliable professional http://www.njgang.com/?assignment-contract-law online services to help improve the quality of your thesis paper. El projecte d’Art Cervesers és la materialització d’una idea nascuda l’any 2006. Després de més de 15 anys promovent la cultura cervesera, hem decidit emprendre l’aventura de plasmar totes les nostres vivències en la creació i comercialització de cerveses elaborades artesanalment.

Every one of our http://www.farringdongroup.com/?dissertation-in-construction-laws has a passion for research and education. Many of them are not only graduates, but also have their PhD or are attached to a university institution. This means that our thesis tutors, not only, have experience with writing academic research studies, but they are also experienced in the field of tutoring. A la masia de Can Partegàs dissenyem les receptes exclusives, les elaborem i recuperem la manera tradicional d’elaborar la cervesa. Fem recerca per desenvolupar nous productes, per innovar i millorar.

PRODUCTE

see post - diversify the way you cope with your homework with our professional service Benefit from our cheap custom essay writing services and Fem 7 tipus diferents de cervesa: Orus, La Indiana, Fosca, Coure, Franceska, Krut Gold i Toc d’espelta ecològica de Gallecs.

Live Online Homework Help English. At best essay writing service review platform, students will get best suggestions of best essay writing services by expert reviews Les nostres cerveses més emblemàtiques són la Toc d’Espelta, feta amb espelta ecològica de Gallecs i La Indiana IPA, que incorpora garrofa del Penedès com a ingredient distintiu.

CONTACTE

Place dig this order and consider it done by competent academic writers with years of experience. Save your time and enjoy yourself together with David Rius
Masia Can Partegàs. Ctra. 1415b km 9,5
08420 – Canovelles
Tel. 938 498 768
davis@artcervesers.com
www.artcervesers.com
Facebook: Art Cervesers

SERVEIS

We hear words like: A?aAhttp://bandesz.hu/computer-research-paper/ nowA?aA just about every day. For that reason, we have trained our specialists Fem visites guiades per les instal·lacions de la Can Partegàs (fàbrica) amb degustació de cerveses els dissabtes de 11 h a 13 h, per a grups de 8 a 15 persones (10 €).

Chemistry Help Sheet from our reputable company at any time convenient for you! Our talented writers will compose a fascinating piece of writing for you. Be sure  

CELLER CAN RODA

PRESENTACIÓ

Can Roda és una casa senyorial del 1864 que la família Bonaplata de Barcelona es va fer a Santa Maria de Martorelles. Situada al mig d’una finca de quaranta hectàrees, està envoltada de bosc i vinya. Des de 2010, el celler Can Roda elabora vins dins la DO d’Alella, al nord de Barcelona. Disposem d’unes set hectàrees de vinya de les varietats pansa blanca, la més habitual en el territori de la DO d’Alella, moscatell, merlot i cabernet.

PRODUCTE

FVi blanc: pansa blanca muscat, pansa blanca, criança sauló.
Vi negre: jove merlot i negret criança.
Vi rosat, cava brut nature, vi d’aperitiu (Clarea).

CONTACTE

Pepi Milà
Masia Can Roda
08107 – Santa Maria de Martorelles
Tel. 935 794 448
cellercanroda@gmail.com
http://cellercanroda.com
Facebook: Celler Can Roda

SERVEIS

Fem visites guiades per les instal·lacions de la Can Partegàs (fàbrica) amb degustació de cerveses els dissabtes de 11 h a 13 h, per a grups de 8 a 15 persones (10 €).

 

EL BRUGUER VELL

PRESENTACIÓ

Al Bruguer Vell elaborem vins, cava i productes d’horta. A la nostra finca, de caire familiar, hem apostat pels productes de qualitat artesana. A la nostra masia, on desenvolupem activitats de turisme rural, es pot participar en els diferents treballs segons l’època de l’any. La nostra filosofia es pot definir amb dues paraules: sostenibilitat i territori.

PRODUCTE

Productes d’horta: tomàquets (totes les varietats antigues), mongeta del ganxet, patates i calçots.
Vins negres: cabernet sauvignon, garnatxa, merlot, ull de llebre i chyraz.
Vins blancs: pansa rosa (varietat del Vallès Oriental derivada del xarel·lo), chardonnay, sauvignon blanc i moscatell.
Caves: pansa rossa i chardonnay.
Vinagres, mistela, vi ranci i oli (oliva arbequina)

CONTACTE

Enric Blajé
Masia El Bruguer Vell. Camí del Bruguer, s/n.
Barri El Serrat. 08187 – Santa Eulàlia de Ronçana.
Tel. 609 731 412
info@elbruguervell.com
www.elbruguervell.com
Facebook: El bruguer Vell

SERVEIS

Fem visites guiades per les instal·lacions de la Can Partegàs (fàbrica) amb degustació de cerveses els dissabtes de 11 h a 13 h, per a grups de 8 a 15 persones (10 €).

 

HORT DEL BARRET

PRESENTACIÓ

Hort del Barret és una empresa familiar que té com a objectiu l’elaboració de cerveses naturals i de qualitat. El nostre procés artesanal de fabricació, la selecció de matèries primeres de qualitat, el més estricte respecte als temps dels processos de fabricació i la constant investigació de noves fórmules per oferir al client un producte innovador, diferenciat i amb valor afegit, ens consoliden, cada cop més, com a productors de qualitat en el panorama cerveser actual.
La nostra producció de cerveses envellides en bótes de fusta ens caracteritza com a cervesers, així com la cerca i recuperació de processos d’elaboració antics.

PRODUCTE

Cervesa artesana: Calotte (Belgian Ale), TAM (Scottish Ale), Caubeen (India Pale Ale) i Kabuto (Strong Ale).
Les cerveses Calotte i TAM són cerveses envellides en bóta de fusta.
Medalla de plata al Craft Beer Awards, celebrat aquest estiu a Berlín.

CONTACTE

Fermí Cueva Doñate
C. Josep Maria de Segarra, 70
08402 – Granollers
Tel. 667 091 817
barret@barret.cat
www.barret.cat
Facebook:  Hort Del Barret
Twitter: @hortdelbarret

SERVEIS

Participem a fires cerveseres i a fires d’artesans.

 

ASERRALADA DE MARINA-CELLER ALTRABANDA

PRESENTACIÓ

Serralada de Marina és un celler familiar situat a Martorelles que té les seves vinyes a Sant Fost de Campsentelles, Martorelles i Santa Maria de Martorelles, a la zona geogràfica de la DO Alella, situada al Vallès Oriental. Elaborem vins blancs, per postres i vi escumós amb denominació d’origen Alella (DO Alella); fem servir el raïm pansa blanca, la varietat autòctona de la zona i més característica d’aquesta DO.

PRODUCTE

Vi blanc de raïm pansa blanca, vi negre de somall.
Pansa blanca (vi jove afruitat), El pas de les bruixes (vi de maceració pel·licular), Castellruf (vi aromatitzat amb taronja natural) i 100% Pansa Blanca (vi escumós de qualitat).

CONTACTE

Joan Plans
C. Agricultura, 34
08107 – Martorelles
Tel. 935 704 534
roser@serraladelamarina.com
www.serraladadelmarina.com
Facebook: Bodega Altrabanda

SERVEIS

Participem a la Fira del Parc a taula, a la Fira Lactium de Vic i a diverses fires d’artesania alimentària a la comarca del Vallès Oriental.