ART CERVESERS

PRESENTACIÓ

Our writing service offers professional custom application papers written from scratch. here and ensure your success. ART Cervesers és una fàbrica de cervesa artesana localitzada a la Masia Can Partegàs.

professional resume help go heres best essay collections correlation methology dissertation El projecte d’Art Cervesers és la materialització d’una idea nascuda l’any 2006. Després de més de 15 anys promovent la cultura cervesera, hem decidit emprendre l’aventura de plasmar totes les nostres vivències en la creació i comercialització de cerveses elaborades artesanalment.

Need Best Dissertations? We are Do My College Algebra, a premium provider of algebra class taking services for discerning clients. A la masia de Can Partegàs dissenyem les receptes exclusives, les elaborem i recuperem la manera tradicional d’elaborar la cervesa. Fem recerca per desenvolupar nous productes, per innovar i millorar.

PRODUCTE

Your Book Your Way https://cheapdissertationwriting.com/ specializes in business books, handles non-fiction books, book proposals, marketing materials, and web content. Fem 7 tipus diferents de cervesa: Orus, La Indiana, Fosca, Coure, Franceska, Krut Gold i Toc d’espelta ecològica de Gallecs.

We are Writers On Writing Collected Essays From The New York service that appreciate our clients and give you best writers depending on your topic and discipline. Your paper will be highly Les nostres cerveses més emblemàtiques són la Toc d’Espelta, feta amb espelta ecològica de Gallecs i La Indiana IPA, que incorpora garrofa del Penedès com a ingredient distintiu.

CONTACTE

Help With German Coursework - Top reliable and trustworthy academic writing service. Get to know main advice as to how to receive the greatest term paper ever David Rius
Masia Can Partegàs. Ctra. 1415b km 9,5
08420 – Canovelles
Tel. 938 498 768
davis@artcervesers.com
www.artcervesers.com
Facebook: Art Cervesers

SERVEIS

Need to buy essay online for cheap? Professional US Writers; 24/7 Support; High-Quality; Guaranteed Confidentiality; Mississippi River Homework Helps online at professional Fem visites guiades per les instal·lacions de la Can Partegàs (fàbrica) amb degustació de cerveses els dissabtes de 11 h a 13 h, per a grups de 8 a 15 persones (10 €).

Our go here is aimed to deliver you a good paper at an affordable price. If you require an urgent paper, get in touch now.  

CELLER CAN RODA

PRESENTACIÓ

Can Roda és una casa senyorial del 1864 que la família Bonaplata de Barcelona es va fer a Santa Maria de Martorelles. Situada al mig d’una finca de quaranta hectàrees, està envoltada de bosc i vinya. Des de 2010, el celler Can Roda elabora vins dins la DO d’Alella, al nord de Barcelona. Disposem d’unes set hectàrees de vinya de les varietats pansa blanca, la més habitual en el territori de la DO d’Alella, moscatell, merlot i cabernet.

PRODUCTE

FVi blanc: pansa blanca muscat, pansa blanca, criança sauló.
Vi negre: jove merlot i negret criança.
Vi rosat, cava brut nature, vi d’aperitiu (Clarea).

CONTACTE

Pepi Milà
Masia Can Roda
08107 – Santa Maria de Martorelles
Tel. 935 794 448
cellercanroda@gmail.com
http://cellercanroda.com
Facebook: Celler Can Roda

SERVEIS

Fem visites guiades per les instal·lacions de la Can Partegàs (fàbrica) amb degustació de cerveses els dissabtes de 11 h a 13 h, per a grups de 8 a 15 persones (10 €).

 

EL BRUGUER VELL

PRESENTACIÓ

Al Bruguer Vell elaborem vins, cava i productes d’horta. A la nostra finca, de caire familiar, hem apostat pels productes de qualitat artesana. A la nostra masia, on desenvolupem activitats de turisme rural, es pot participar en els diferents treballs segons l’època de l’any. La nostra filosofia es pot definir amb dues paraules: sostenibilitat i territori.

PRODUCTE

Productes d’horta: tomàquets (totes les varietats antigues), mongeta del ganxet, patates i calçots.
Vins negres: cabernet sauvignon, garnatxa, merlot, ull de llebre i chyraz.
Vins blancs: pansa rosa (varietat del Vallès Oriental derivada del xarel·lo), chardonnay, sauvignon blanc i moscatell.
Caves: pansa rossa i chardonnay.
Vinagres, mistela, vi ranci i oli (oliva arbequina)

CONTACTE

Enric Blajé
Masia El Bruguer Vell. Camí del Bruguer, s/n.
Barri El Serrat. 08187 – Santa Eulàlia de Ronçana.
Tel. 609 731 412
info@elbruguervell.com
www.elbruguervell.com
Facebook: El bruguer Vell

SERVEIS

Fem visites guiades per les instal·lacions de la Can Partegàs (fàbrica) amb degustació de cerveses els dissabtes de 11 h a 13 h, per a grups de 8 a 15 persones (10 €).

 

HORT DEL BARRET

PRESENTACIÓ

Hort del Barret és una empresa familiar que té com a objectiu l’elaboració de cerveses naturals i de qualitat. El nostre procés artesanal de fabricació, la selecció de matèries primeres de qualitat, el més estricte respecte als temps dels processos de fabricació i la constant investigació de noves fórmules per oferir al client un producte innovador, diferenciat i amb valor afegit, ens consoliden, cada cop més, com a productors de qualitat en el panorama cerveser actual.
La nostra producció de cerveses envellides en bótes de fusta ens caracteritza com a cervesers, així com la cerca i recuperació de processos d’elaboració antics.

PRODUCTE

Cervesa artesana: Calotte (Belgian Ale), TAM (Scottish Ale), Caubeen (India Pale Ale) i Kabuto (Strong Ale).
Les cerveses Calotte i TAM són cerveses envellides en bóta de fusta.
Medalla de plata al Craft Beer Awards, celebrat aquest estiu a Berlín.

CONTACTE

Fermí Cueva Doñate
C. Josep Maria de Segarra, 70
08402 – Granollers
Tel. 667 091 817
barret@barret.cat
www.barret.cat
Facebook:  Hort Del Barret
Twitter: @hortdelbarret

SERVEIS

Participem a fires cerveseres i a fires d’artesans.

 

ASERRALADA DE MARINA-CELLER ALTRABANDA

PRESENTACIÓ

Serralada de Marina és un celler familiar situat a Martorelles que té les seves vinyes a Sant Fost de Campsentelles, Martorelles i Santa Maria de Martorelles, a la zona geogràfica de la DO Alella, situada al Vallès Oriental. Elaborem vins blancs, per postres i vi escumós amb denominació d’origen Alella (DO Alella); fem servir el raïm pansa blanca, la varietat autòctona de la zona i més característica d’aquesta DO.

PRODUCTE

Vi blanc de raïm pansa blanca, vi negre de somall.
Pansa blanca (vi jove afruitat), El pas de les bruixes (vi de maceració pel·licular), Castellruf (vi aromatitzat amb taronja natural) i 100% Pansa Blanca (vi escumós de qualitat).

CONTACTE

Joan Plans
C. Agricultura, 34
08107 – Martorelles
Tel. 935 704 534
roser@serraladelamarina.com
www.serraladadelmarina.com
Facebook: Bodega Altrabanda

SERVEIS

Participem a la Fira del Parc a taula, a la Fira Lactium de Vic i a diverses fires d’artesania alimentària a la comarca del Vallès Oriental.