PASTISSERIA ESTEVA

PRESENTACIÓ

http://fizmatika.lt/help-on-dissertation-9001/ from our technical experts. Request do my homework assistance any time and we will provide help with any type of assignment. Som la tercera generació de pastissers a la família. L’avi Joaquim Esteva va aprendre l’ofici de pastisser treballant a diverses pastisseries i el 1927 va obrir la seva Pastisseria Esteva a Llinars del Vallès.

dissertation in media site maya angelou essays format for thesis paper El producte que elaborem és bàsicament tradicional, seguint les fórmules de l’avi. Tenim especial cura en la qualitat de les matèries primeres, la frescor del producte i la seva proximitat. Posem molt èmfasi en les tradicions i a cada festivitat n’elaborem el producte corresponent (panellets, torrons, tortells, mones, bunyols de l’Empordà, bunyols de vent, bunyols farcits, coques de Sant Joan, pastís de Sant Jordi, pastís de la Diada i cors de Sant Valentí).

PRODUCTE

University Binding offers a quick,efficient thesis and dissertation binding & printing service. We only hire writers Essays And Arguments with A part del producte tradicional elaborem borregos tous, pa de pessic, panellets, torrons, tortell de Reis, mones de Pasqua, bombons, pastes seques i daus de coco.
Actualment tenim una zona de degustació i un gran assortiment de cerveses artesanals i internacionals.

CONTACTE

Custom Writing Service will help you get an "A" easily. Professional Online Database Phd Dissertationss specializing in more than 40 industries. Joaquim Baró Esteve
C. Major, 1
08450 – Llinars del Vallès
Tel. 938 410 774
pastisseriaesteva@gmail.com
www.pastisseriaesteva.cat

SERVEIS

Looking for a cheap blog writing services where you can buy blog or website content? We can help. Our go will assist you with Disposem del carnet de Mestre Artesà Alimentari, la medalla d’argent del Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona i, a títol personal, millor artesà de l’any 2012 per la Generalitat de Catalunya. La botiga està oberta de 7 h a 14 h i de 17 h a 20.30 h; tanquem els dilluns no festius. Participem a la Fira del Torró de Llinars del Vallès (1r cap de setmana de desembre).

PASTISSERIA SANT LLEHÍ

PRESENTACIÓ

I wonder if I could pay someone to http://diakonus.gorogkatolikus.hu/?heroes-in-of-mice-and-men. Thanks to Online Class Helpers, you can pay an expert to ace your work. Som una empresa familiar creada el 1983 i oferim tradició, qualitat i innovació en els nostres productes de pastisseria, brioxeria i bombons.

PRODUCTE

Buy DISSERTATIONS, THESIS. We are the #1 http://borjbalabar.com/?how-to-start-a-graduate-admissions-essay writing service. Highly professional custom thesis and custom dissertation writing service. We Elaborem pastissos d’autor: brownie, pastís Alexandra, textures de xocolata, mousse de gintònic, swing. Fem també pastisseria individual, rajoles de xocolata, pedres del Montseny, brioxeria (especialitat en croissant de mantega), torrons artesanals de crema cremada, massapà i fruita, nata i nous, praliné, trufats de xocolata, coco, amb ametlles o avellanes i cracs.

CONTACTE

cheap articles http://www.paris-select.com/?how-much-does-it-cost-to-write-a-business-plans george washington research paper dissertation defense wiki Jesús Lera Blasco i Àlex Lera Bosch
Pl. Montseny, 6
08459 – Sant Antoni de Vilamajor.
Tel. 938 452 302 / 938 450 663
info@pastisseria-santllehi.com
www.pastisseria-santllehi.com
Facebook: Pastisseria Sant Llehi

SERVEIS

Ens podeu trobar també a la Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu i a la Fira d’entitats i empreses de St. Antoni de Vilamajor.

VALLFLORIDA XOCOLATERS

PRESENTACIÓ

Vallflorida Xocolaters som una empresa familiar i artesanal que, ara fa 30 anys, elabora productes de pastisseria al peu del massís del Montseny, amb ingredients de màxima qualitat. La incorporació de Lluís Costa al negoci familiar, jove pastisser guardonat amb diversos premis, ens ha ajudat a adaptar-lo als temps actuals, innovant amb diferents elaboracions. Estem especialitzats en la xocolata i la nostra inquietud ens porta a desenvolupar nous i atractius productes: pastissos de fins a 9 textures, untuosos bombons, escultures i rajoles de xocolata de gustos i torrons.

PRODUCTE

A la nostra pastisseria podreu trobar teules de xocolata, pastisseria en got, pastissos, torrons, mones de pasqua, bombons de xocolata, discos de taronja i servei d’àpats de salat i dolç.
Els nostres productes més destacats són: Toscano (ametlla caramel·litzada amb llet i xocolata negra), rajoles de xocolata amb fruits secs i fruita deshidratada i figures i escultures de xocolata.

CONTACTE

Lluís Costa
Ctra. del Montseny, 12
08431 – Sant Esteve de Palautordera
Tel. 938 480 951
pastisseria@vallflorida.com
www.vallflorida.com
Facebook:  Vallflorida xocolaters

SERVEIS

Ens trobareu a la botiga de dilluns a diumenge, de 8 h a 14 h i de 16.30 h a 20.30 h.
També anem a la Fira del torró de Cardedeu i Llinars del Vallès i a les mostres gastronòmiques de Sant Celoni, al juliol, i a la de Sant Esteve, a l’agost.
Fem venda dels nostres productes a botigues.